Leads van WoningLeads.nl

De leads die u ontvangt van WoningLeads zijn gefilterd voor een aanbod op maat.

De particulieren worden gebeld door ons team van marktexperts, zodat u precies weet waar de lead naar opzoek is.

© Copyright 2020 WoningLeads B.V.

Bent u er klaar voor?

Wordt binnen 10 minuten teruggebeld.

Type leads van WoningLeads.nl

Via WoningLeads komt u in contact met particulieren die binnen 3 jaar willen verhuizen. Waarom binnen 3 jaar? Door middel van onze unieke marketingformule zijn wij in staat om met particulieren in contact te komen, die weten wanneer ze ongeveer willen verhuizen. Denk hierbij aan levensgebeurtenissen zoals een gezinsuitbreiding waardoor een grotere woning nodig is, of dat de kinderen uit huis gaan waardoor een kleinere woning ook volstaat. 

Door deze particulieren met u als belegger te verbinden, creëren wij waarde voor zowel u als belegger, als voor de particulier. Zo heeft u een unieke kans om een nieuw pand aan te kopen en heeft de particulier een kans om de woning te verkopen met behulp van een constructie naar keuze. Voor dat de lead naar u als belegger wordt verstuurd, zal de lead eerst door WoningLeads worden gebeld. Hierbij schetst WoningLeads een profielschets van de lead en zal worden nagegaan welke constructie het best past bij de lead. Hieronder vindt u de uitwerkingen van de constructies die worden toegepast bij een deal tussen de particulier en de belegger.

Constructie #4: Zekerheid in de toekomst (ABC)

Met deze constructie stelt u een voorlopig koopcontract op. U spreekt een prijs en datum af in de toekomst. U kunt deze constructie gebruiken als ABC-transactie van het huis. A is de particulier, de huidige eigenaar van de woning. U als belegger die de lead ontvangt bent partij B.  Tot en met de overdracht termijn heeft u als belegger de tijd om een volgende koper te vinden die een hogere prijs betaald voor de woning, partij C.  Als u binnen 6 maanden nadat u de woning koopt van partij A, partij C vindt (waaraan u de woning doorverkoopt voor een leuke marge), dan krijgt u ook nog eens de overdrachtsbelasting terug. 

Dit is een zeer interessante constructie aangezien de overdrachtsbelasting vanaf 2021 naar 8% gaat voor beleggers. Bent u er wel van bewust dat deze constructie leent zich echter alleen voor woningen die onder de marktprijs aangekocht kunnen worden.

Constructie #1: Direct een bod doen

Indien de particulier aangeeft binnen 6 maanden te willen verhuizen, dan gaat het om een lead met een actieve verhuisbehoefte. Deze lead is alleen geïnteresseerd in een off-market bod, om snel van de woning af te zijn. 

 Maar hoe zorgt u ervoor dat het ook echt uw woning wordt?  Een direct bod uitbrengen is hier de meest effectieve aanpak. Als je na de onderhandelingen tot een overeenstemming voor de prijs bent gekomen en u weet welke ontbindende voorwaarden u opneemt, brengt u een bod uit. Dit kan schriftelijk, telefonisch of via e-mail. Bevestig wel altijd uw bod per mail.

Constructie #2: Sell & Rent  (Terughuur constructie na de verkoop)

Wanneer de lead al wat ouder is, het pensioen nadert, of wanneer de hypotheek grotendeels of helemaal is afgelost dan is een terughuur constructie wellicht de oplossing voor de lead. Al het vermogen zit dan namelijk in stenen. De belangrijkste reden om terug te huren na verkoop is natuurlijk dat de overwaarde van de woning dan ter beschikking komt. 

Deze overwaarde kan dan voor allerlei doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als aanvulling op het pensioen of het financieel bijstaan van de kinderen. De lead kan via deze constructie in zijn eigen huis blijven wonen en genieten van de overwaarde. Als belegger is het interessant want via een terughuur constructie heeft u direct rendement op uw investering. Daarnaast is het interessant omdat de leads die in zijn voor een terughuur in de meeste gevallen snel cash nodig hebben en daarom bereid zijn om hun woning onder de huidige marktwaarde te verkopen.

Constructie #3: Deels uitcashen van de overwaarde (5%-10%)

Deze constructie is toepasbaar als een lead een latente verkoop behoefte heeft. Dit betekend dat de particulier zijn huis pas na 6 maanden of langer wilt verkopen. De belegger betaald de particulier nu 5% - 10% van de waarde van zijn woning als aanbetaling. In ruil voor deze aanbetaling, krijgt u als belegger korting op de totale aankoopsom van de woning. Voor de aanbetaling stelt u een voorlopig koopcontract op waarin beschreven wordt wat de toekomstige prijs van de woning is en wordt bepaald wanneer de overdracht plaats zal vinden. 

Het voordeel voor de verkoper is dat deze nu al een aanbetaling krijgt. Daarnaast heeft de particulier de zekerheid dat zijn woning wordt verkocht in de toekomst. In ruil voor de aanbetaling en de zekerheid die de particulier krijgt kunt u als belegger de woning in de toekomst tegen een korting, onder de marktwaarde aankopen.  Zodra de woning passeert ontvangt de verkoper het afgesproken bedrag minus de aanbetaling.

Woningleads.nl

Het bedrijf

Contact

Afspraak maken

085 - 06 04 125

info@woningleads.nl

Van beleggers voor beleggers

Samen maken we de vastgoedmarkt transparant

Vanuit onze eigen ervaring hebben we ondervonden hoe lastig het is om aan goede woning leads te komen. Wij dachten: ‘Hoe kan dit beter?’. Toen zijn we WoningLeads.nl gestart, om iedere belegger op een eenvoudige & snelle manier te voorzien van kwaliteit leads.