Ontdek beleggen

Uitleg, tips & tricks, extra diensten en de stap naar meer vermogen

Wij zijn op een missie om iedere belegger te helpen met groei en rendement op hun portefeuille.

© Copyright 2020 WoningLeads B.V.

Bent u er klaar voor?

Wordt binnen 10 minuten teruggebeld.

Analyseer objectief & maak de berekening

Bereken uw rendement op uw investering! Uiteindelijk gaat het bij beleggen om de cijfers en een zo objectief mogelijke analyse van het beleggingsobject. Cash flow, locatie, potentiële waardestijging van uw pand, staat van het onderhoud en het uiteindelijke netto rendement wat u kunt behalen op uw investering zijn de dingen waar u op moet letten. 

Verstand boven emoties

Bij het kopen van een huis voor privé gebruik is ongeveer 90% van uw aankoopbeslissing gebaseerd op emoties en slechts 10% op rationele logica. Gevoelsmatig handelen is een veel voorkomende fout bij beleggingsobjecten, kijk meer naar de cijfers en de staat van de woning dan naar emoties.

Als u niet plant, bent u van plan om te falen

Als uw doel is een lucratieve vastgoedportefeuille op te bouwen zonder strategisch plan, dan bent u gedoemd te falen. Als startende belegger is het daarom cruciaal om zowel voor de korte als lange termijn na te denken wat u wil, zodat uw investeringsbeslissingen aansluiten bij u algemene strategie. 

Wil u bijvoorbeeld alles met eigen vermogen doen? Of is het juist slim om met vreemd vermogen te werken om sneller te groeien en gebruik te maken van het hefboomeffect, zodat u uw rendement kunt verhogen? Wat voor type vastgoed wil u aankopen om uw doelen te bereiken? Is cashflow voor u het belangrijkst of focust u meer op rendement? Dit zijn allemaal belangrijke vragen om over na te denken, als u uw strategie bepaald

Waarom beleggen in vastgoed?

Steeds meer ondernemers investeren in vastgoed, en dat is niet gek. Door de lage rente levert geld op de spaarrekening tegenwoordig amper wat op. In sommige gevallen kost het zelfs geld, aangezien de heffing op vermogen hoger is dan de spaarrente en er sprake is van inflatie. Daarnaast zijn de aandelenmarkten momenteel erg volatiel door de onzekere tijden. Juist daarom is het slim en interessant om je vermogen te investeren in vastgoed. 

Ook tijdens de vorige crisis bleek al dat huurwoningen een stabiele belegging zijn als het economisch minder goed gaat. Huurinkomsten vormen een passief inkomen en een voordeel is dat vastgoed waardevast is. Daarnaast profiteer je van belastingvoordeel, mits het vastgoed in box 3 valt.

Waarom WoningLeads.nl

Als startende vastgoedbelegger is het in de huidige markt erg lastig om aan goede deals te komen. Dit komt door de oververhitte woningmarkt, vriendjespolitiek, gebrek aan netwerk en het geringe aanbod. WoningLeads.nl zorgt ervoor dat u als eerste in contact komt met particulieren die binnen nu en 3 jaar hun woning willen verkopen. Deze woningen zijn dus nog niet op de markt. 

U bespaart enorm veel tijd & moeite door van achter uw bureau leads met alle benodigde informatie binnen te krijgen. Zo elimineren we vriendjespolitiek, de urgentie van een netwerk en zorgen wij voor een constante stroom aan leads. We bieden iedere belegger een eerlijke kans om een bod te doen op kwaliteit leads.  

Woningleads.nl

Het bedrijf

Contact

Afspraak maken

085 - 06 04 125

info@woningleads.nl

Van beleggers voor beleggers

Samen maken we de vastgoedmarkt transparant

Vanuit onze eigen ervaring hebben we ondervonden hoe lastig het is om aan goede woning leads te komen. Wij dachten: ‘Hoe kan dit beter?’. Toen zijn we WoningLeads.nl gestart, om iedere belegger op een eenvoudige & snelle manier te voorzien van kwaliteit leads.