Over ons

Het verhaal en de initiatiefnemers achter WoningLeads.nl vindt u hier

Wij zijn op een missie om iedere belegger te helpen met groei en rendement op hun portefeuille.

Ons verhaal

Wij zijn Sjors en Jordi. Samen goed voor meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedmarkt. Los van de reguliere markt, hebben wij ons de laatste jaren hard gemaakt voor de latente markt. Dit zijn mensen die niet nu, maar binnen 3 jaar van plan zijn om te verhuizen. Een markt waar te weinig oplossingen, ideeën en tractie in bestaan. Door deze markt te verbinden aan beleggers die zitten te springen om meer aanbod, zien wij een duurzame win-win situatie. Zo kan de particulier de overwaarde op de woning voortijdig verzilveren en heeft de belegger een pand waar de komende jaren rendement mee behaald kan worden.

Door onze krachten te bundelen, zijn wij van plan om de vastgoedmarkt voor beleggers open te breken. Door alle beleggers in de vastgoedmarkt van Nederland te voorzien van eerlijke leads, zonder gebruik te maken van vriendjespolitiek, willen wij waarde creëren voor zowel de particulieren als voor de beleggers. 

WoningLeads is een team van marktexperts met als doel om actieve beleggers in de vastgoedmarkt te helpen groeien. 

Onze missie is om iedere belegger te helpen met groei en rendement op hun portefeuille.

Meer weten over deze markt of zie jij kansen? Wij zijn altijd opzoek naar slimme en gepassioneerde mensen die graag ons team komen versterken en onderdeel willen worden van het bedrijf. Wil je meedoen?

Mail ons dan op: koffie@woningleads.nl

Ons team

Ontmoet de doeners en de bedenkers

Jordi

Sales & oprichter

Sjors

Marketing & oprichter

Ruben

Lead consultant

Collin

Sales & klantenservice

© Copyright 2020 WoningLeads B.V.

Bent u er klaar voor?

Wordt binnen 10 minuten teruggebeld.

Woningleads.nl

Het bedrijf

Contact

Afspraak maken

085 - 06 04 125

info@woningleads.nl

Van beleggers voor beleggers

Samen maken we de vastgoedmarkt transparant

Vanuit onze eigen ervaring hebben we ondervonden hoe lastig het is om aan goede woning leads te komen. Wij dachten: ‘Hoe kan dit beter?’. Toen zijn we WoningLeads.nl gestart, om iedere belegger op een eenvoudige & snelle manier te voorzien van kwaliteit leads.